Verschillende versies VOG NP en VOG RP uitgegeven

Verschillende versies VOG NP en VOG RP uitgegeven

Justis heeft twee verschillende versies van de VOG NP (Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke personen) en VOG RP (Verklaring Omtrent het Gedrag Rechtspersonen) uitgegeven. Door een verkeerde levering van de leverancier zijn zowel de huidige als de vernieuwde versies uitgegeven. Bij de vernieuwde versie is de tekst op de achterkant over de echtheidskenmerken vernieuwd. Aan de inhoud is niets veranderd.

Justis vindt het erg vervelend als door de verschillende versies verwarring is ontstaan. Beide versies zijn geldig. De nieuwe versie van de VOG NP is tussen 13 april 2021 en 21 mei 2021 verstuurd. De nieuwe versie van de VOG RP is tussen 10 mei 2021 en 21 mei 2021 verstuurd. Momenteel geeft Justis weer de goede versies uit. Justis communiceert op de website zodra de vernieuwde versies weer worden uitgegeven.

Vragen?

Voor al uw vragen kunt u terecht bij ons klantcontactcentrum via +31 (0) 88 - 998 22 00. Justis is iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17.00 uur. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier.